Friday, November 20, 2009

FBI otsib terroriste tattoosi kandvate/omavate inimeste seast!


Kui teha endale Philadelphias tattoo,siis ei pruugi see jääda sinu ja meistri teada. FBI jagas flaiereid tattoo salongides. Kutsudes koostööle, et meistrid teataksid neile klientidest,kes soovivad priivatsust, maksta sularahas või on plekk riietel.
Leidsin selle uudise Shannon Larratti blogist juba mõnda aega tagasi ning minu mõttemaailmas on ta ika ja jälle meelde tulnud. Olen seda ka tuttavatele maininud . Täna sai natuke rohkem selle kohta uuritud. Leitsin ka www.infowars.com lehelt sellega seotud uudise ning sai ka ametliku flaieri alt võetud andlusnumber või dokumendi number (ei teagi, kuidas seda nimetada) inglise keeles on see Grant Number 2007-MU-BX-K002. Mille abil ma leidsin googeldades erinevaid vastuseid näiteks, et sellist lehte on ka jagatud - painballeritele, laoruumi rentijatele, põllumajandustoodete müüjatele.Kui juba on võetud selliselt luubi alla erinevaid sihtgruppe, siis on vähe neid inimesi ,kes jäävad FBI nimekirjast välja. All pool tõlkisin ära pildil oleva esimese teksti, keskmise juhtlaused terroristide avastamiseks ja lõpplause,mis kutsub korrale.




On tähtis meeles pidada, et soov keha kunstile, mis hõlmab sümboleid ja on tihti seotud äärmuslike ideoloogiatega võib olla väljendusviis sõnavabadusele. Seega ainult soovides teha erilist või erilise asetusega tattood ei tohiks pidada kahtlaseks ning teatatuks. Rohkem on mõeldud see kahtlase käitumise ja soovide puhul . Salongi omanikul enda kogemusi ja teadmisi kasutades tuleks anda õige hinnang ja teatada meile kahtlasest käitumisest.

Inimesed Kes:

* Annavad isiku infot,mis ei kattu või on kahtlane, nõuavad priivatsust. ( tattoo tegemine ongi isiklik protsess,kui klient ei soovi seda ikka jagada siis võiks see nii ka jääda )
* Kasutavad maksmiseks sularaha või kreedit/deebetkaarti,mis on võõral nimel
* Muudavad palju enda välimust külastuste vahel (habeme ajamine, juukse värvi vahetamine, riietusstiilide vahetamine, ja muu )
* puudub(vad) käsi/näpud,omavad keemilisi põletusi, lõhnavad imelikult või leidub erksaid värviplekke riietel.
* Teevad rassistlike või ekstreemseid usulisi väljaültemisi,millele järgnevad laused,mis kutsuvad vägivallale
* Teevad kahtlaseid väljaütlemisi anti-US vastu, radikaalsete ideoloogidega, vihjavad või ähvardavad ütlemistega mis on suunatud vägivalla kasutamise eesmärgi ellu viimisele.

Grupp inimesi kes:

* korduvalt külastavad salongi erinevate inimestega,kes soovivad sarnaseid tattoosi
* soovivad tattoo´si , mille eriline tähendus on suunatud kindlatele gruppidele või isikutele
* Soovivad ebatavalist viisi või asetust tattoo tegemisel, mis võimaldaksid varjata "äärmuse" sümbolit.

On tähtis meeles pidada,et kui inimese jutt, teod, usud, välimus või elustiil on erinevad, siis ei tähenda see veel seda, et ta on kahtlane.

No comments: